parallax background

Performance


Individuele prestaties zijn van essentieel belang voor de doeltreffendheid, productiviteit en creativiteit van je organisatie.

De hedendaagse beroepsbevolking wordt voortdurend geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen. Door de razendsnelle digitale innovatie wordt het steeds noodzakelijker om te innoveren en bij te sturen om te overleven. Veranderende consumentenvoorkeuren stellen oude marktbenaderingen op de proef. En een onvoorziene pandemie heeft drastisch ingegrepen in samenwerking en dagelijkse werkroutines.

Mensen in staat stellen te presteren is een bepalende factor om de nodige veerkracht te creëren in veranderende tijden en economieën, en een van de pijlers van het DNA van een organisatie. Hoe flexibel kunnen jouw mensen zich aanpassen aan nieuwe omstandigheden? In welke mate nemen ze hun verantwoordelijkheid voor hun acties? En beschikken zij over de noodzakelijke vaardigheden om uit te blinken in een remote of hybride manier van werken?

PINK ondersteunt elk individu van de organisatie bij het ontwikkelen van de nodige sociale vaardigheden om te presteren in de snelle omgeving van vandaag. Onze online prestatietrainingen zijn afgestemd actuele trends en gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Een volledige lijst van onze online prestatietrainingen vind je in onze productcatalogus. Download 'm hier.


DOWNLOAD NU

 
BOEK EEN DEMO
Nederlands