parallax background

Sales


Per saldo zorgt Sales voor het voortbestaan en de groei van de organisatie. In combinatie met marketing en bedrijfsvoering geeft je salesafdeling vorm aan de perceptie en mening van je klanten over jouw organisatie.

Met de verkoopstrategie als uitgangspunt wordt het succes van je salesafdeling bepaald door het vermogen van je individuele verkopers om die strategie waar te maken. Vaardigheden, kennis, en mindset! En tegelijkertijd leren ze omgaan met de voortdurende verandering van de voorkeuren en verwachtingen van de klanten.

Het werkterrein van sales verandert, waardoor er andere eisen worden gesteld aan de vaardigheden en competenties van het verkoopteam om succes te behalen. Bijvoorbeeld het aanbieden van oplossingen in plaats van producten, het onderhouden van relaties met klanten om loyaliteit op te bouwen, en het plannen van verkoopactiviteiten om de kwantitatieve kracht van technologie te benutten.

PINK ondersteunt ieder afzonderlijk lid van je organisatie in deze omslag van Sales succesvol te implementeren. Onze online salestrainingen zijn afgestemd op actuele trends en gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Een volledige lijst van onze online salestrainingen vind je in onze productcatalogus. Download ‘m hier.


DOWNLOAD NU

 
BOEK EEN DEMO
Nederlands