parallax background

Team dynamiek


Patronen binnen je team hebben een grote impact op het werkplezier, effectiviteit én creativiteit van je medewerkers, teams en organisatie. Het bewust creëren en sturen van teamdynamiek helpt om ze ten volle te benutten.

Kurt Lewin is de bedenker van de term teamdynamiek: ´Bij samenwerken nemen mensen vaak een bepaalde rol aan met bijbehorend gedrag. Groeps- of teamdynamiek is het effect dat deze rollen en gedragingen hebben op andere teamleden.'

Teamdynamiek is er altijd. Zet vier individuen bij elkaar en je creëert dynamiek. Er gebeurt iets. De effectiviteit en hechtheid van een team groeit echter niet vanzelf. Er zijn een aantal factoren, waaronder heldere communicatie, vertrouwen, betrokkenheid, en een gedeelde visie, die aanwezig moeten zijn om hechtheid op te bouwen. En deze factoren moeten worden ontwikkeld.

PINK ondersteunt elk teamlid van de organisatie om de vaardigheden van een effectieve teamspeler te ontwikkelen. Onze online teamdynamiek-trainingen zijn afgestemd actuele trends en gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Een volledige lijst van onze online teamdynamiek-trainingen vind je in onze productcatalogus. Download 'm hier.


DOWNLOAD NU

 
BOEK EEN DEMO
Nederlands