parallax background

Over ons

We believe people make the difference! PINKTUM just makes them move...

Al meer dan 25 jaar ligt onze focus op het ontwikkelen van organisaties en hun mensen. We zijn altijd nieuwsgierig geweest naar en op de hoogte gebleven van de meest effectieve manieren om mensen bij te scholen en hun gedrag te veranderen. En we hebben het allemaal geprobeerd - online en offline in-class training, coaching, blended programma's, ... noem maar op! Tijdens de COVID pandemie hebben we verschillende bedrijven ondersteund in de verschuiving naar remote en later hybride werken. In die periode hebben we uit eerste hand gezien hoe waardevol online leercontent de vaardigheden, het potentieel en de motivatie van mensen kan verbeteren, zelfs wanneer het leerproces volledig op afstand gebeurt. We zagen echter ook dat er behoefte was aan meer online leerinhouden van hoge kwaliteit, die erop gericht zijn een verschil te maken voor de prestaties van mensen op de werkvloer, in plaats van een klassieke ervaring van 1 uur, die veelal vluchtig is.

Dat is waarom we in 2021 PINKTUM E-Learning hebben opgericht. PINKTUM combineert onze jarenlange research en expertise in het ontwikkelen van leiderschap, sales en empowerment van mensen en teams met de huidige eisen aan leren. Wij begrijpen de moeilijkheid van het leveren van online leerprogramma's die echt een impact maken en hebben inspirerende en praktijkgerichte, state-of-the-art E-Learnings gecreëerd die de uitdaging aangaan. Wij geloven nog steeds dat de mensen het belangrijkste onderdeel van een organisatie zijn. Via PINK zorgen we ervoor dat deze mensen in beweging kunnen komen en het verschil kunnen maken!

We believe the big challenge of individual development can be small & fun, PINKTUM!

Al onze E-Learnings zijn gebaseerd op drie bouwstenen: Make sense, make it real, make it small & fun. Met 'make sense' verzekeren we het individuele begrip van vitale theorieën. Make it real' stimuleert de betrokkenheid van een persoon om door te zetten en het geleerde in de praktijk te brengen. Met onze derde bouwsteen 'make it small & fun' voegen we een van de belangrijkste, en vaak onderschatte, ingrediënten van leren toe: de intrinsieke motivatie tot leren.

We zorgen ervoor dat mensen geëngageerd en gemotiveerd blijven om te leren door een mix van inspirerende inhoud, te leren in kleine stapjes, micro learnings en constante duwtjes in de rug, nudges, om de ‘strijd’ van het ontwikkelen van nieuwe routines te verzachten. Stap voor stap grote verandering bereiken!

PINKTUM is opgericht door partners van de Pawlik groep, een adviesbureau opgericht in 1996 met een wereldwijd netwerk en diverse kantoren in Europa en Azië.

MAAK KENNIS MET

Ons team

Jeroen de Jong

Partner

020 - 280 0800


Lena Arndt

Consultant Digital

020 - 280 0800


NIEUWSGIERIG?

Neem contact met ons op!


Ben je benieuwd naar onze content en de impact die het kan hebben op jullie mensen?
Zou je graag exclusieve inzichten krijgen in onze content? Of wil je gewoon meer weten over onze aanpak van online leren?
Wat de vraag ook is, stuur ons een bericht!


 
BOEK EEN DEMO
Nederlands