parallax background

FAQ


Kunnen de E-Learnings worden gehost via ons eigen LMS?

Ja! Wij bieden ondersteuning voor verschillende integratiemogelijkheden tussen ons platform en jullie LMS, waaronder LTI en SCORM.

Hoe krijgen onze medewerkers toegang tot jullie E-Learning platform?

Dat hangt af van de verbinding tussen ons leerplatform en jullie LMS. Als je besluit geen integratie te maken met jullie eigen LMS, ontvangen jullie deelnemers een e-mailuitnodiging van ons met daarin een link naar ons platform. Via die link kunnen ze in één eenvoudige stap een account aanmaken voor ons platform en toegang krijgen tot alle geselecteerde cursussen. Als je kiest voor een LTI- of SCORM-verbinding met jullie eigen LMS, krijgen deelnemers toegang tot onze online content via jullie eigen LMS en het registratieproces van jullie voorkeur.

Kunnen jullie E-Learnings worden gedownload als SCORM?

Ja! Wij bieden een klassieke SCORM-verbinding aan waarbij we een volledige cursus van ons platform kunnen downloaden die dan in jullie LMS kan worden geïntegreerd.

Kan jullie E-Learning omgeving worden benaderd via elk device?

Ja! Je kunt toegang krijgen tot ons online leerplatform via elke gangbare browser op je laptop, mobiel of tablet. Met een account op ons platform wordt je voortgang binnen een E-Learning bovendien online opgeslagen, zodat je midden in een cursus van apparaat kunt wisselen en toch verder kunt gaan waar je gebleven was.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een PINKTUM E-Learning cursus af te ronden?

Dat hangt van jezelf af! Al onze trainingen zijn opgebouwd uit micro-learnings die elk tussen de 1 en 10 minuten duren om te voltooien. Als je een hele cursus in één keer doorloopt, kun je alle activiteiten tussen de 60 en 90 minuten afronden. Maar om mensen echt in beweging te brengen, bieden we veel activiteiten in onze online cursus die in de praktijk moeten worden uitgevoerd. Dus om de kennis die in onze E-Learnings wordt gedeeld echt in jullie on-the-job activiteiten te integreren, adviseren wij je om minstens een week de tijd te nemen om de methoden en activiteiten stap voor stap door te nemen en te implementeren.

Wat voor inzichten kunnen we krijgen over het gebruik en de voortgang van deelnemers aan cursussen?

Dat hangt af van de koppeling tussen ons leerplatform en jullie LMS. Als je jullie deelnemers uitsluitend op ons platform onderbrengt, delen wij hun gebruiksgegevens met jullie via een URL die de informatie automatisch bijwerkt naarmate de deelnemers vorderen in de E-Learning. Die informatie omvat een overzicht van voltooide en openstaande activiteiten, resultaten voor quizzen en online vragen, en de totale tijd die aan de cursus is besteed. Als je kiest voor een SCORM-gebaseerde integratie, zijn de gegevensinzichten afhankelijk van de mogelijkheden van jullie eigen LMS. Met een LTI-koppeling krijg je het beste van twee werelden: gegevens en inzichten uit jullie eigen platform, maar ook gedetailleerde informatie over de voortgang van deelnemers uit ons platform.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een PINKTUM E-Learning cursus af te ronden?

Afhankelijk van de methode die je kiest om toegang te krijgen tot onze online cursussen, hebben we niet meer dan de volgende persoonlijke gegevens nodig: Naam - E-mailadres - Wachtwoord (dit is versleuteld) - IP-adres. Met deze informatie kunnen wij de cursisten van jullie organisatie toegang verlenen tot ons online platform. Deelnemers moeten bijvoorbeeld hun naam, e-mailadres en een gekozen wachtwoord invoeren om een gebruikersaccount aan te maken. Hun wachtwoord wordt gecodeerd en opgeslagen in ons systeem.


 
BOEK EEN DEMO
Nederlands